Cum pot ajuta?

Poți ajuta printr-o donație directă în contul de mai jos sau prin achiziționarea unui produs din lista de mai jos.

Titular cont: IFROSE IOANA DORINA

Cont IBAN: RO93 RNCB 0584 1049 8279 0001

Suntem susținuți de partenerii noștri

Centrul Heidi

Punem la baza a tot ceea ce facem dragostea şi respectul pentru copii. Construim cu copiii o relaţie apropiată, le câştigăm încrederea. Oferim o îngrijire şi educaţie individualizată, bazată pe cunoaşterea fiecărui copil în parte.
www.centrulheidi.ro

Spic de inimi

Spic de inimi este o asociație nonprofit independentă, creată din dorința de a ajuta. Pentru că nu ne lasă inima să fim indiferenți la suferințele sau lipsurile semenilor noștri. Pentru că ne pasă. Din toată inima.
www.spicdeinimi.ro

ALPIN SKI ACEDEMY

Alpin Ski Academy își propune să fie gazdă și ghid pentru oricine vrea să încerce, să aprofundeze sau să se perfecționeze în schiul alpin, snowboard și schi de tură. Dacă avem o misiune precisă, aceea este de a face pe oricine, pe cât e posibil, să își dorească să repete experiența începută alături de noi. Până la o tehnică desavârșită, la un schiat la liber în afara pârtiilor sau acrobații, ne dorim ca fiecare lecție de schi să se desfășoare în siguranță pentru toată lumea.
alpinskiacademy.ro

Produse 301

Căciulă Merino

Beanie din merino în diferite culori este însoțitorul tău loial in toate activitatile în aer liber. Această căciula te încălzește și pe deasupra rezistă foarte bine la ploaie și zăpadă. Deoarece transpirația este transportată spre exterior, capul rămâne întotdeauna uscat datorită reglării excelente a temperaturii. Drept urmare, caciula din merino se păstrează fără mirosuri neplăcute și poate fi purtată în fiecare zi.

Preț - 100 lei

Bandană multifunctională

Potrivita pentru toate anotimpurile. Bandana reprezinta un accesoriu multifunctional potrivit pentru diverse activitati. Tesatura este subtire pentru ca pielea sa poata respira si ofera o senzatie de confort in timpul utilizarii. Bandana poate fi folosita ca masca, caciula, bentita,bratara, esarfa, elastic de par, dar si ca saculet.

Pret - 100 lei

Suport medalii

Suport metalic 301 pentru medalii.

Preț - 100 lei

Plasă

Material foarte durabil fabricat încat să reziste la greutăți mari, mânerul fiind rezistent la frecare.
Întărituri în locurile în care se dispune cea mai mare greutate și dispune de fermoar de culoarea manerului.
Poate fi folosită la cumpărături, mers la plajă, mers la birou, mers la școală, etc.
Poate fi purtată pe umăr datorită mânerelor lungi (38 cm geanta + 27 cm mânerul).

Preț - 60 lei

Cană

O cană clasică, atât de prezentă în casele noastre. Potrivită pentru când bei cafeaua acasă, la birou sau undeva departe. Ușor de transportat, ușor de curățat, ușor de încălzit și ușor de îndrăgit.

Preț - 60 lei

Comenzile se fac prin email la adresa ifrose.ioana@yahoo.com.